Hus og have

tirsdag den 30. oktober 2012

Maskineriet drillede i dag

Far havde regnet med, at der skulle skæres nogle fliser til i dag - for at tage dem lidt ad gangen. Desværre drillede vinkelsliberen og som gør-det-selv mand, så skiller man den  selvfølgelig ad for at se hvad der mon er i vejen.
Desværre kunne han ikke lige regne det ud, og har taget den med hjem igen - som et projekt til i morgen.

Men nogle af fliserne blev taget op - nu er der klar til de eternitplanker vi købte i går.


Alt skal være i lod - og vatter for den sags skyld - hvilket det jo selvfølgelig også er :0)


Da vejret viste sig fra en lidt pænere side i dag, fik Palle sat de sidste skruer i taget, så det nu er gjort helt fast. Som man kan se, så sker der noget hver dag :0)

Det første vindkryds  blev sat op i dag. En af de nærmeste dage skal vi ud at købe dør til skuret, så den kan blive sat i, inden der startes på beklædningen. 

Der arbejdes hårdt på de andre vindkryds.



Save, save b....  nå nej kryds....


Der bores for, inden der slås lange, lange søm i.


Det sidste søm slås i for i dag - mørket sænker sig over Gug og der er fyraften.

 

3 kommentarer:

  1. Hej Helle. Hold da op, hvor er der sket ting og sager hjemme hos jer siden i lørdags. Det bliver rigtig godt med carporten og skuret. Sikke et arbejde det er og så meget man skal tænke på: stopler, grave ned til 70 cm, lakere tag og meget mere. Det var sjovt at læse dine indlæg. Det var godt, at de to "handywomen" også kunne bidrage med noget!!

    SvarSlet
  2. Hej Helle. Jeg skriver lige til dig igen, da jeg har fået et nyhedsbrev fra Gug Planteskole: På fredag har de halv pris på forårsløg, både tulipaner, narcisser og krokus - 25 styks tulipanløg for 15 kroner - bare for et nævne et eksempel. Der er mange pakker til 15 kroner. Jeg tænkte, at det var noget for dig, da du har nævnt, du gerne vil sætte nogle tulipanløg. Fortsat god ferie.

    SvarSlet
  3. Hej Birgitte
    Tak for oplysningen - det kan da godt være jeg (i selskab med min Mor) skal forbi Gug Planteskole fredag. Vi har nemlig planer om en pigetur, mens håndværkerne er i gang udenfor ;o)

    SvarSlet