Hus og have

lørdag den 8. december 2012

SLUT -  PRUT - FINALE....
 
Så kom dagen - dagen hvor vi kan sætte to streger under resulatatet og se byggeriet helt færdigt. En fantastisk følelse!
 
Der er ført strømkabel ind i skuret. (undskyld billedkvaliteten).
 
 
Kablet der er brugt er det der lå i en stor spole ved terrassen. Skulle vist - iflg. tidligere ejer have vært brug til udendørs belysning. Nu er det så blevet til indendørs belysning i skuret i stedet for. Den røde slange er den der er brugt til at få kablet ført ind i skuret med.

 
Der skulle lige saves enkelte fliser lidt til, for at få dem til at passe helt. Men det var vist småting.


En meget tilfreds mand i døren til hans (og mit) skur.
Om 1 uges tid kommer elektrikeren og fører strømmen ud i skuret. Han skal samtidig med lave nogle ting indenfor, men når han har været her kan vi få en lampe sat op i skuret og så er det helt, helt færdigt.
Vi skal dog have sat nogle hyder og noget op, men så længe der er vinter, sne og snestorm tror jeg måske det venter lidt....

 
Den lille væg ved siden af døren var den sidste der blev færdig. Det er nemlig hér kablet går ind. Der blev sat rustik og kontakt op i dag.
 

At bygge har taget noget længere tid end vi regnede med - tror også Far synes det. Han har nu bygget sin sidste carport/skur siger han...... men lad os nu se :0)
Mon ikke Far han trænger til ferie nu - frihed og bare det at kunne gøre hvad han selv har lyst til. Jeg tror ikke der går lang tid, før han er i Hals og se lidt til båden igen... men der er også noget med nogle yderdøre der skal gøres noget ved hjemme hos ham selv. Mon vi får lov at hjælpe med noget dér????
Vi er meget glade og taknemmelige over, at han kan har brugt så lang tid på at hjælpe os med at bygge - og ja, vi har fyldt rummet op. Der kommer jo snestorm, så det var dejligt at kunne få en hel masse sat indenfor, i stedet for at lade det stå op ad muren som det har gjort siden vi flyttede ind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar