Hus og have

fredag den 28. februar 2014

Så er vi på den igen...

I dag gik vi i gang med nyt renoveringsprojekt - denne gang er det soveværelset, der skal have en omgang fra A-Z. Det eneste vi gjorde i dette rum da vi flyttede ind var at male. Nu skal vi have lagt nyt gulv, malet vægge, flyttet en kontakt, samt have nyt skab (skydelåger og inventar).
Vi glæder os til at få det gjort!

Dette er vores nuværende skabsvæg. Der er godt nok 8 skabe, men de 7 er meget smalle og så er de meget dybe og meget gamle og slidte, men måske vi kan bruge inventaret til vores walk-in skab - der er mange hylder og robuste skabe.



Palle var startet på at rive ned, da jeg kom hjem fra arbejde. Nu kan vi se hvad vægge og loft, samt gulv er for noget - helt som forventet.

Ren, rå væg, ledninger der hænger løst ned fra loftet til en kontakt i soklen på skabet. Vi havde derfor besøg af "vores" elektriker Sekib (http://shelteknik.dk/). Han afmonterede kontakten og så blev vi enige om, at den skal sidde i fodlisten i stedet for. Vi skal dog lige have fodlisten af, for at se hvor den kan være, for bagved løber rør til fjernvarmen.Vi skal have ledningen "fræset" ind i væggen så den bliver "gemt" væk.
 


Hér er så vores foreløbige skabsvæg - i værelset ved siden af soveværelset. Vi kan jo ikke undvære hyldepladsen, så det er et kompromis - det varer jo heller ikke evigt :-)


Vi har ikke bestilt vores nye skab endnu, da vi vil være HELT sikre på at vi får taget de korrekte mål til skydelågerne. Vi har heller ikke bestilt inventaret endnu, vi tager en ting ad gangen og nu har vi jo skabe, så vi kan godt vente lidt på at få det hele leveret.
Håber de har nogle gode tilbud, når vi kommer dertil!


 



1 kommentar:

  1. Hej Helle. Det ser vist nogenlunde ud som I havde ventet, da de gamle skabe blev taget ned. Det bliver sikkert rigtig flot med helt nye skabe. Hvor er I heldige at have et walk-in closet, så er det jo ingen sag, at tage det som det kommer, når I skal have nye skabe. Fortsat god arbejdslyst.

    SvarSlet