Hus og have

mandag den 3. marts 2014

I gang med opbygningen....

Vi startede dagen i går med at køre i Bauhaus.
Vi skulle købe en bredspartel og noget fuldspartel (sandspartel) til væggen (bag skabene). Far kom igen og hjalp os - helt fantastisk, at han vil :0)


Lad os bare sige, at han har prøvet det før - hold da op, det gik hurtigt. I løbet af ingen tid var der blevet pudset op de steder hvor der var store huller i væggen OG væggen var fuldspartlet.


Palle fik også pudset noget af væggen - han "gemte" ledningen i den fuge han lavede i går. Nu ser det snart helt godt ud :0)


Dagens arbejde inspiceres før fyraften.

Vi stod tidligt op i dag, da Palle gerne ville i gang med at fuldspartle de steder, hvor der blev pudset op i går, så det kunne tørre inden dagens næste job - loft. Han fik ikke engang morgenmad inden han gik i gang. Dejligt med en engageret handyman ;0)
Han fuldspartlede hele væggen igen, så nu er der klar til at Far kommer over middag og hjælper med at sætte loft op. I morgen skal vi så blot have spartlet de steder, som kun har fået en gang.

 
Det var meget koncentreret arbejde der blev udført i formiddag og resultatet blev flot!
 
 
Mor og Far kom over middag - og straks blev "savværket" sat op i carporten - på trods af kulden. Det gik over stok og sten med at få savet loftbrædderne til.

Der blev først sat rustik op til at hæfte loftbrædderne til.


Der er ikke samme bredde på loftbrædderne - og de nye er heller ikke ludbehandlet, men de kommer til at være inde i skabet, så det vil ikke kunne ses udefra. Skinnen til skydelågerne kommer til at være ca. hvor samlingen i loftet er.

 
Der er forskellige længder på loftbrædderne, idet væggen er lidt skæv (men hvor er vægge ikke det)... derfor er det jo vigtigt med en "målemester".


Det færdige resultat efter et par timers arbejde. Far har heldigvis en kompressor og en sømpistol  - hurtigt og nemt.

 
Det færdige resultat - det skal nok blive godt.
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Hold da op, vildt imponerende!

    SvarSlet
  2. Hej Birgitte
    Jo jo - det går fint fremad. Det er bare som om vi ikke helt har mærket det der med ferie endnu :-D Men.... vi jo også gerne være så færdige som muligt inden hverdagen igen kalder. I morgen kommer Palles forældre til eftermiddagskaffe og mad - meeennnn mon ikke vi lige kan nå lidt i morgen formiddag ... vi købte maling i dag, så det er næste projekt .

    SvarSlet