Hus og have

fredag den 7. marts 2014

Tidligt op og i gang...

I dag stod vi tidligt op (7-tiden og det er altså tidligt for os i en ferie!).
Far ville komme (og Mor) for at hjælpe med at lægge gulvet i soveværelset - vi havde aftalt ved 9-9.30 tiden. 

Da jeg skulle have malet feltet for anden gang og gerne ville have det gjort inden gulvet blev lagt, gik jeg i gang med det samme jeg stod op.
Var jo også ret spændt på, hvordan overgangen fra hvid til grå ville blive og hvor skarp overgangen blev - men den blev da helt ok synes jeg - også fordi tapetet er ruflet og faktisk lidt svært at male :0)




I dag blev så også den længe ventede dag - det nye LYSE gulv blev lagt i soveværelse og Walk-in.


Det gik hurtigt og pludselig var det det den sidste række gulvplanker, der skulle lægges i selve soveværelset. Vi var dog lige et smut i Bauhaus efter to pakker gulvplanker, da vi ikke havde nok...


De var nødt til at banke lidt pus af væggen, for at få den sidste gulvplanke ned og så skal er jo støvsuges bagefter. Far gik straks i gang - han var ikke meget for dette billede, så det skal jo selvfølgelig på bloggen :0)


Det færdige gulv - det ser jo fantastisk ud!

 
Næste projekt var at flytte reolerne fra vores Walk-in -  De blev flyttet ud i soveværelset, så der kunne lægges nyt gulv i walk-in rummet også.


Hvordan skal man starte, for at få begyndt korrekt - og hvad gør man lige med en forskel der er i niveauet fra soveværelset?


Man gør sådan og i løbet af ikke ret lang tid, så var der også nyt gulv dér :0)


Så bliver den sidste gulvplanke lagt på plads. Det er SÅ fantastisk endeligt at få lyst gulv i dét rum også. Nu skal der så blot males vægge og sættes et par lister op. Så er walk-in klar til reolerne igen.


 


Vi afsluttede dagen med en kamsteg med tilbehør. Det var også fortjent at de to gulvmænd fik noget godt at spise!
I morgen vil vi holde lidt fri og ta' lidt hjemmefra, så vi har aftalt en tur udenfor hjemmets vægge. Meeennnnn... vi skal også have sat fodliste op i soveværelset, malet i walk-in, gjort rent i soveværelset, samt flyttet vores senge ind i soveværelset, så vi kan komme til at sove ordentligt igen (Uha, vi har fundet ud af at vores gamle seng er slem at sove i)!
Mon ikke vi når det hele...

2 kommentarer:

  1. Hej Helle. Sikke meget I har fået lavet, nu er I jo næsten færdige! Det ser rigtig godt ud med den grå væg. Det må vist være en "arbejdsferie I har haft!

    SvarSlet
  2. Du har HELT ret Birgitte :0) Arbejds"ferie"....

    SvarSlet