Hus og have

torsdag den 1. november 2012

En snemand kom forbi ....
I går blev der skåret fliser til. Der blev lavet et intermistisk bord (to bukke og en palle), så der blev en bedre arbejdshøjde. Fliserne kunne så sættes fast med en skruetvinge og holdes på plads på den måde.

 
Så er sikkerhedsudstyret kommet på og så X'er vi for at vinkelsliberen stadig virker (det gjorde den jo ikke i går).

Det gør den - heldigvis - sikken støvsky! Det hvide støv ligger nu overalt på plæne, fliser, skraldespand etc., men mon ikke en omgang regn kan skylle det væk?
 
Sådan kommer man til at se ud, når der er skåret fliser. Jeg tilbød at pudse brillerne for snemanden, så han kunne se bare lidt igen :0)




Nogle af fliserne fik et nummer - så var det nemmere at se hvor de hørte til.


Så er alle flilserne på den ene side skåret til - og de er lagt hvor de hører til, derfor de små bunker. Der er godt nok mange fliser, som skal skæres til - også omkring soklerne.
De nåede heldigvis at få skåret en del fliser, før vinkelsliberen strejkede igen..... men mon ikke Far skiller den af igen - Han mener at ledningen måske ikke er helt god mere, så måske der skal en ny til.



Der skal være beskyttelse mellem fliserne og sand, mod blæst, rotter og mus. Vi har købt eternitplanker til dette.


Nederst på langsiden, sættes der en reglar - den skal støtte det vindkryds som sættes op og så skal eternitpladen skures fast deri.


Eternitplanken sættes på plads - mon den passer?!


Det - næsten færdige - resultat.


Der skal mange reglar på, så inderbeklædning har noget at blive sat fast i.

Det var dagens arbejde - nu mangler der "bare" oprydningen og der tales også lidt om hvad Palle kan lave i morgen, da Far har andre planer og holder en fridag fra byggeriet.
 
Torsdag 01.11.2012Palle har i dag lagt nogle af fliserne på plads. Det ser godt ud.


Det var rimelig nemt, idet fliserne allerede var skåret til. Dog skal der vist tages lidt mere af et par stykker, men hellere det end de blev for små.


Nu holder vi fri resten af dagen. Vi har bestilt bord til en lidt sen frokost, inden vi skal i BioCity for at se "Skyfall" - den nyeste James Bond film. Det er den eneste hyggedag vi har, for i morgen, lørdag og søndag er der byggedage igen..... men det gør ikke så meget, for vi har jo noget god at se frem til. I morgen aften kommer vores venner Gitte og Michael, til spisning og spilleaften.
Vi har lige set, at Bauhaus har Open by night med 20% på alt i morgen aften fra kl. 18-22.  Mon vi kan lokke Michael med derud, så vi kan få døren til skuret lidt billigere - den har vi nemlig ikke købt endnu..... vi får se!

1 kommentar:

  1. Hej Helle. Man kan i hvert fald se, at arbejdet skrider fremad. Mon ikke de værste/sværeste er ved at være gjort. Det må vist være noget nemmere at sætte væggene op, når alt forarbejdet er gjort. Mon I bliver færdige i weekenden? Det lader til at I også har tid til at nyde ferien.

    SvarSlet