Hus og have

fredag den 23. november 2012

Sker der overhovedet noget?
- Jamen det gør der da......

Vi hentede rustik og isolering i Bauhaus i søndags - vi skulle jo være sikre på der var nogen materialer at bruge af :0) Siden da er loftet er blevet isoleret og der er sat rustik på, samt lavet hul og trukket kabel til lampe i loftet. Desuden er der også ført kabler til fire stikkontakter, som vi vil have i skuret. Det er jo altid rart at kunne få strøm til oplader etc. derude.


Der er også blevet sat lås på døren til skuret - så der nu kan låses helt af og alt kan låses inde. Låseblikket måtte lige byttes inden det passede, men det gør det så heldigvis nu.

 
Udenfor er resten af understær også sat op - så nu er det også færdigt overalt - men spørg lige Far ved lejlighed om hvad det er han kalder det ... :0)



Og sidst, men ikke mindst, så var dette hvad vi mødte sidste gang han var her. Vi kom hjem fra arbejde og han holdt i carporten, så vi ikke kunne komme derind :0)
Men det er jo sådan set også næsten hans - han har da i hvert fald lagt utroligt mange timer/opfindelser og energi i at bygge den - hvilket vi er meget taknemmelige for!


 
De næste dage holder Far fri fra byggeriet, idet han har andre planer..... men mon ikke også han trænger til et afbræk fra træ, håndsav, isolering, skruer og søm!

Vi har i dag besøg af en selvstændig elektriker SH Elteknik ApS. Han er svoger til en af Palles arbejdskolleger - og så bor han faktisk her i Gug :0).
Vi vil have ham til at give tilbud på de el ting de skal laves, da det vi fik fra Mariendal Electrics da godt nok lød på mange tusinde kr...... så det bliver spændende hvor stor forskel der er. Vi vil da gerne støtte en lille lokal selvstændig mand i stedet for en stor virksomhed.

2 kommentarer:

  1. Hej Helle. Jeg skal da love for, at der er sket noget. I er vist færdige? Det er da gået over al forventning. Spændende med elektrikeren!!

    SvarSlet
  2. Nej, Birgitte vi er ikke helt færdige. Vi mangler stadig beklædning på væggene indvendigt, men vi skal lige have købt nogle brædder først - det bliver lørdagens job, inkl. sætte nogle af dem op.
    Du kan tro der er stor forskel i prisen. Men.... vi har heller ikke fået nr. 2 til at give prisoverslag på ALT det den første ville have lavet.....

    SvarSlet