Hus og have

mandag den 19. november 2012

Siden sidst
Palle fik malet døren til skuet inkl. gericht i lørdags. Det var en kold fornøjelse, men dejligt det er gjort - dog skal den have en omgang mere på et tidspunkt - den skal jo gerne kunne holde mange år.
Dette var så også det eneste der blev lavet lørdag - på skuret altså. Vi skulle holde julefrokost for vennerne, så der var også lige en hel del vi skulle nå indenfor.

 Mon Palle kan få penge for al den reklame han giver COOP på denne blog?
Lige et billede af skuret indvendigt - som man kan se, så er Far flyttet ind..... han bruger det da i hvert fald til tøjskab :o) Men det er jo også dejligt at kunne have tingene i tørvejr og læ.



I dag er Far begyndt på at isolere skuret. Det er et træls job, for det kommer altid til at klø. Palle fik også lov at lave lidt - nemlig de tre rum du ser her.

Ellers så har Far været i gang - de streger der er på billedet er ståltråde, som holder isoleringen på plads, indtil der kommer rustik på loftet.

 
I går var vi på lossepladsen med en trailerfuld. Derefter kørte vi i Bauhaus efter rustik til loftet, lidt mere isolering, håndtag, etc. Vi skulle jo nødig gå tør for materialer til at holde Far i gang med arbejdet :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar