Hus og have

søndag den 11. november 2012

Store handledag
I dag har der været "arbejdsdag" igen. Mor kom også med i dag, så vi har hygget os og fået handlet lidt ind.
For et stykke tid siden kom Far til at hive en kontakt ud af væggen. Den skulle der lige kigges lidt på i dag, men han skal lige hjem og finde nogle ting, inden han ordner den i morgen. Vi fandt ud af, at den var sat fast med.... silikone ?!

 
 
Far og Palle tog i Bauhaus og Harald Nyborg i dag, da de manglede nogle ting for at kunne komme videre. Der skulle handles stern, vindpap, søm, lås, dør til skur etc. 
 


Vi ville ikke have haft en dør med vindue i, men idet døren skal være venstrehængt var der i dag ikke andre muligheder. (Så kan vi jo selvfølgelig også se om vi har husket at slukke lyset i skuret). De fik også købt en rulle vindpap så der nu kan blive sat beklædning på den sidste side. 
Palle købte noget rockwool den anden da han var i Bauhaus. 

 
Et lille syn af hvad der ellers blev købt. Slange til strømkabel, søm/skruer, lås, nøgler, låseblik etc.
 

Så er der sat en stern op - det gør at carporten ser mere færdig ud.


Far har et stillads, som kom i brug i dag, det var nemmere end at balancere på to stiger.

 



Det færdige resultat. Læg mærke til den store "værktøjskasse" der er parkeret under carportens tag :0) Den kører turen ud og hjem hver dag, sammen med Far.

 
I morgen skal vi på job igen, men Far møder troligt op i morgen tidlig. Han vil vist gøre beklædningen færdig - og kigge på kontakten indenfor.


2 kommentarer:

  1. Hej Helle. Så fik jeg læst op på din blog. Hvor bliver det bare flot og sikke et godt stykke arbejde. Det er nogle dygtge håndværkere!

    SvarSlet
  2. Tak Birgitte. Jeg vil huske, at rose de to håndværkere fra dig :-)

    SvarSlet