Hus og have

mandag den 12. november 2012

Undskyld HP
- men der er ingen billeder i dag.


Da jeg nåede hjem fra arbejde var der blevet næsten mørkt og jeg kunne ikke tage nogle gode billeder af dagens arbejde. Far var desuden også taget af sted, så ingen håndværker i aktion :0)

Men... Far har fået lavet den stikkontakt i gangen, som blev rykket ud af væggen på et tidspunkt.
Desuden fik han sat hjørner på skuret - udvendigt. Der er også sat nogle ekstra stykker "spær" (ved ikke hvad det stykke træ hedder) op inde i skuret, som isoleringen i loftet skal hvile på, sammen med ståltråd.

Desuden har Palle fået skruet taget fast helt ude ved kanten, på den rem der blev sat op den anden dag.

Palle har aftalt, at der kommer en elektriker fra Mariendahl Electrics i morgen. Vi vil gerne have lavet tjek af vores elinstallationer, som jeg skrev om tidligere.
Det viser sig så at det skal være et el gennemsyn og ikke el tjek, idet et tjek bliver indberetet og kan blive en dyr fornøjelse, hvis der findes fejl.

 

Iflg. elektrikeren bliver kigget på to installationer i hvert rum i første omgang og så vil Palle også få ham til at se på strøm til skuret, samt evt. høre om vi skal have ny el tavle. Den vi har er nemlig ret meget uoverskuelig.

2 kommentarer:

  1. Hej Helle. Det er godt at få foretaget et gennemsyn, sådan noget skal bare være i orden, men det er det forhåbentlig også.

    SvarSlet
  2. Dér er nogle ting som skal laves.... han laver tilbud på det.- kan blive dyrt. Han mener dog det kan gå under ejerskadeforsikringen.

    SvarSlet