Hus og have

torsdag den 9. maj 2013

Endnu en "fridag"

I dag var vejret jo nogenlunde godt, ikke for varmt (til tider dog fuld sol) og ikke for koldt (gik rundt i t-shirt), så vi skulle jo selvfølgelig ud og hive lidt i hækken igen :0)


Vi fyldte traileren ret hurtigt - og så var vi jo nødt til at lægge resten af planterne på græsset - indtil vi får tømt traileren.


Mor kom og hyggede i haven med os - Far er på MC tur til Norge - vi fik kaffe udenfor for første gang i år... så nu er havemøblerne indviede.... nu skal der så bare blive vejr - og tid - til at bruge dem. Mor havde kage med til kaffen, så det var jo dejligt!


Det var hårdt arbejde i dag - Mor havde taget arbejdstøj og sko med, så hun tog "lige" bedet op langs hegnet - der var mange skud af ukrudt - mon ikke det hev i hende, for at komme i gang med dét bed :0) Tak for hjælpen i dag.


Der er en telefonpæl midt i hækken - det vidste vi nu godt - den skal selvfølgelig væk, men hold da op den er gravet langt, langt ned, så det blev ikke i dag den kom op. Vi har telefonpæle flere steder i haven og dem vil vi også have væk på et tidspunkt, men én ting ad gangen...


Som I kan se, så synes mor rigtigt godt om havearbejdet (hun smiler i hvert fald). Hun er nået helt igennem deres egen have, så det er jo dejligt hun har mod på lidt mere havearbejde hér hos os.


Palle var ved at være træt til sidst - helt som mig - men fik da alle hækplanterne op. Nu mangler "kun" det store udgåede æbletræ, telefonpælen og to birketræer.... nåh ja og så en rod fra et birketræ, som vi fandt lige ved siden af æbletræet.

 
 
Hvornår mon vi får tid til det..... tror vi venter til Far kommer hjem fra MC tur, han har nemlig lovet at kigge forbi med motorsav og talje :0) og det gør jo arbejdet meget, meget nemmere ?!
 
Ja, som sædvanlg gså har jeg bare gået rundt hele dagen og taget billeder af de andre som arbejder.... og sørget for kaffe. NEJ, jeg har hevet i hæk, båret til trailer, plantet ærteblomster (som mor havde med), vasket havemøbler og ellers renset jord for rødder, skvalderkål, efeu etc. .... så jeg er også godt brugt efter dagens arbejde1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar