Hus og have

lørdag den 4. maj 2013

Hækkeløb
var det ikke.....  men vi fik da sved på panden alligevel.

.
Vi har længe talt om, at vi vil have erstattet den gamle hæk da den for det første ikke er særlig pæn, men heller ikke afskærmer mod naboen. Der er mange vildskud fra snebær, et birketræ, en stor og rådden rod fra et birketræ, et udgået æbletræ og nogle slyngplanter som vikler sig ind i alt.
Sidste weekend fik jeg talt med datteren og svigersønnen til vores afdøde nabo
Jeg spurgte om det var i orden med dem, at vi erstatter vildnisset med ny hæk - vi synes bare ikke vi ville gøre det uden deres accept (huset er jo til salg) - men den fik vi promte! - De var sådan set ligeglade og vi kan bare gøre som vi vil :0)
Og så kan det jo kun gå for langsomt!


Da vi ikke havde planer i dag gik vi i gang.....

FØR
Et billede af hvordan det så ud inden vi gik i gang. Som man kan se, er der mange forskellige ting i hækken - den er ikke engang tæt, men den er heller ikke blevt klippet i mange år ser det ud til. Det har bare fået lov at gro.

 
UNDER
Vi var nødt til at holde pause på et tidspunkt, for traileren var fuld og den skulle tømmes.... så vi kørte lige en tur på lossen. Men så havde vi også fået det meste af den store rod gravet op - det var heldigvis nemt da den var rådden.

 
EFTER
Såan så det ud, da vi holdt fyraften. Vi er godt tilfredse med omfanget af dagens arbejde - vi har nået meget.
Nogle steder er det nemt at tage hækplanterne op, andre steder lidt mere besværligt, idet rødderne fra alt muligt er filtret sammen. Desuden er der et helt næt af skvalderkål - men dem får vi forhåbentlig sorteret godt fra i den jord der bliver tilbage.



Det så endda ud til, at Palle fik en lille kæp i øret på et tidspunkt. Derfor det mærkelige udtryk :0) og så er han altså ikke ret høj når han står nede i et hul....

 
 
I morgen kommer vi ikke i haven - da skal vi nemlig til Emilies konfirmation (Palles niece).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar