Hus og have

lørdag den 8. marts 2014

Hygge og arbejde

Dagen i dag har været fyldt med både hygge og arbejde, hvilket vi har nydt.
Vi tog ind på Café Spiret og fik en dejlig brunch, efterfulgt af en tur gennem byen. Fik dog kun købt en gave og et par små krydderikrukker i Tiger ikke noget spændende til os selv denne gang.....


Da vi kom hjem ved 14-tiden begyndte vi på soveværelset igen. Vi skal jo gerne nå så meget som muligt, inden vi skal starte på arbejde igen mandag.
Jeg gik straks i gang med at vaske vægge ned i walk-in, hvorefter det fik en gang maling. Det tog heldigvis ikke ret lang tid, rummet er også kun 2 x 1,2 m.


Palle satte en fodliste op, på den væg sengene skal stå op ad.


Palle fik også ryddet op hér og dér, samt i vores skur.
Dette er de reoler der plejer at stå i vores walk-in. De står lige nu i soveværelset, da vi stadig mangler nogle småting i walk-in, inden vi kan flytte reolerne på plads.
Det håber vi at kunne gøre i morgen.


Endelig var det tid til at støvsuge og vaske gulve, hvorefter vi flyttede vores nye senge på plads i soveværelset. Nu vil vi nemlig sove i de nye senge igen. Vi glæder os, da vi nu har sovet i den gamle siden fredag...



Vi synes soveværelset er blevet fint, og også det grå felt fungerer godt. Vi mangler jo selvfølgelig en del endnu, men nu kan vi da i det mindste sove derinde igen :0) 
Vi har - lige foreløbig - sat et par stole ind og en gulvlampe, men det er meningen der skal hænges svævehylde(r) op over sengen, og så skal vi have nogle sengelamper. Det er nogle af de sidste ting vi skal have gjort - så det varer lidt endnu før vi når dertil.

I morgen skal vi have fuget, flyttet reoler tilbage i walk-in og tømt nogle kasser som lige nu står i stuen, så vi kan få ryddet lidt op. Dét bliver dejligt! :0)

I går så vi, at de har 40% på In-Bau skabe (http://www.inbau.dk/) i Bauhaus, så mon ikke vi skal den vej en dag i ugen, så vi kan få bestilt et garderobeskab - det er jo mange penge at spare når vi skal bruge både skydelåger og indmad til skabet.

2 kommentarer:

  1. Hej Helle. Det er blevet rigtig flot og jeg er imponeret over, at det grå felt passer lige i størrelsen i forhold til sengen, det var godt tænkt! Ja, I skal da også have tid til hygge, når nu I har ferie. Håber, at I også har haft mulighed for at være lidt udenfor i det gode vejr, det har været i dag.

    SvarSlet
  2. Tja, feltet er jo udmålt efter sengen, så.... ;0)
    Vi har ikke været i haven, blot nydt de hvide, gule og lilla blomster af krokus, mini-påskeliljer og erantis gennem vinduerne.... men vi må jo tage revance senere...

    SvarSlet