Hus og have

onsdag den 14. november 2012

Bag lås og slå
 
I går og i dag har Far været godt i gang med at få lukket skuret af.
Der blev sat dør i - den mangler dog stadig at blive malet, men mon ikke vi får tid til det en af de nærmeste dage - den skal jo gerne males før det begynder at regne igen.
Der er også sat lås på døren.
 
 

Han har endda sat en lampe op - den minder lidt om en sofalampe, så mon sofaen også snart kommer med herud :0) Jeg er sikker på, at han snart længes efter sin lænestol.


Han har sat en kile op, som øverste klinikbeklædning. Den er savet til og afslutter skurets beklædning fint.

Han er begyndt at sætte understern op. Det passer med 2,5 brædt med knapt 1 cm mellemrum imellem til luftcirkulation, så endnu engang skal der saves brædder til. Hurra for hans praktiske, bærbare og vendbare sav.


Den side, hvor døren skal sidde, er nu også lukket helt til. Far har dog taget døren af i dag, idet han også har lavet "gerichter" til døren. De er dog ikke sat fast endnu, da karmen skal have en klat maling først.


Lige for tiden er det dog ikke nemt at finde tid til at male - der er jo næsten mørkt når vi kommer trætte hjem efter arbejde.
Desuden skal vi holde julefrokost for venneflokken på lørdag, og der er jo også lige nogle ting som skal være færdig indendørs inden da... rengøring, pynte LIDT op til jul (synes det er for tidligt at gøre det helt endnu), etc. 
I morgen skal vi hente stole, tallerkener, etc. hos mor og far. Fredag skal der handles ind, dækkes bord og forberedes noget af maden. Lørdag skal vi have de sidste ting på plads inden maden kommer kl. 17.30 og gæsterne kommer kl. 18.... det skal nok blive en god julefrokost - snapsen er i hvert fald sat på køl :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar