Hus og have

lørdag den 3. november 2012


I dag har der så været gang i byggeriet igen. De har fået flere fliser skåret til, lagt dem ved soklen ud mod vejen og så er der også sat flere reglar op.

Mon den nu også er helt i lod?

 
Snemanden var også forbi i dag - men mon ikke snart han er færdig med at skære fliser til. Det hele er hvidt udenfor - også de vinduer der næsten lige er blevet vasket ;o( så det er vist en ommer med vinduerne, når han er færdig.

 
Som I kan se, så er mange af fliserne taget op omkring skuret. Det er fordi der skal sættes en eternitplanke ned.
 
Fliserne har de taget op én ad gangen, skåret til, og lagt tilbage i rækken. Dermed kan de bedre finde ud af hvor den enkelte flise skal ligge - efter de er skåret til.
 
 

Rækkerne ligger båder hér og der - men de har styr på dem.


Det store birketræ vi har i haven smider alle bladene nu, så jeg har været ude med riven i dag :0) .... fik revet fire sække blade sammen. Så flyver dé blade da ikke videre. Vi plejer godt nok bare at smide bladene i traileren, men dér ligger døren til skuret (som skal byttes) og så måtte jeg bruge sække i stedet for.

I aften er vi inviteret over til Mor og Far at spise :0) - og jeg ved vi skal have noget lækkert hun har nemlig afsløret menuen... men mon ikke vi tager tidligt hjem... der er jo byggedag igen i morgen.

Vi kan slet ikke forstå at vi har haft 1 uges ferie nu. Den er bare gået alt, alt for hurtig. Vi føler os slet ikke udhvilede eller friske, måske fordi vi trænger til at slappe af. Men når carport og skur er færdigt, så bliver der jo nok også tid til dét igen. Vi vil jo også gerne være færdig med den snart, så der kan komme beklædning og isolering på, inden der bliver rigtig vinter - med sne og slud......

2 kommentarer:

  1. Hej Helle. Hold da op, alt det i får lavet. Jeg synes dine plantekøb er rigtig flotte, det ser godt ud i gangen og ude foran. Jeg er også så småt igang med at plante lidt efterårs/vinterkrukker. Ja, en uges ferie går hurtigt, men jeg synes nu nok, at I har nået rigtig meget! Vi ses på mandag.

    SvarSlet
  2. Ja, vi får da lavet lidt, men ikke feriehygget så meget. Det må vi jo så gøre når vi er færdige! Ses i morgen.

    SvarSlet